Schimbări pe blog – sau cum să adopți o temă modernă pentru binele tuturor

Flori de cires kanzashi - satin roz - pe clamă

Descoperă ce e nou pe aici și de ce o să-ți placă și mai mult de acum încolo să vii în vizită.

Dacă îți place site-ul meu și mai vizitezi tutorialele din când în când, cu siguranță ai observat că în ultimele zile au avut loc niște mișcări masive.

Am conștientizat că se poate face mai mult pentru propriul website și am decis că voi face ceva în această direcție.

Acum toate articolele vor apărea pe home page, ca la un blog normal. Pentru că asta va deveni blogul meu, un blog normal. Mai mult personal (să zicem) decât de business.

Vestea bună e că voi continua să scriu tutoriale și articole pentru micii întreprinzători din lumea handmade. Doar că voi muta ”reclama” pentru florile mele și alte creații pe alt blog, unul special, dedicat muncii mele.

Ce e nou

Am adoptat tema Twenty Fourteen a WordPress pentru că cea veche nu îmi mai permitea să fac nimic ca să îmi îmbunătățesc site-ul.

Îmi place cum arată, îmi place că îmi oferă posibilitatea de a arăta pe prima pagină cele mai interesante articole și îmi place cum arată acum imaginile featured.

Tema poate fi folosită și pe blogurile de pe wordpress.com. Pentru blogurile cu hosting propriu, recomand pluginul Jetpack care te conectează la contul de .com și îți oferă o grămadă de beneficii.

Totuși, ține de tine să le oprești pe cele care nu ți-s chiar benefice.

Dacă ai vizitat tutorialele, probabil ai observat că unele nu se mai văd așa bine ca înainte.

Le voi repara pe rând și le voi aduce la zi cu câte o galerie mai frumoasă, care ocupă mai puțin spațiu și care are instrucțiuni prezentate sub fiecare poză.

Sper că îți place noul format al galeriilor pentru că o soluție mai bună nu am găsit. Voi transfera și imaginile din colecții în galerii de acest fel, pentru consistență la nivel de website.

Acum funcționează și butoanele de share de sub fiecare articol, așa că îți va fi mult mai ușor să le trimiți tutorialele și celelalte articole prietenilor și celor dragi.

De asemenea, acum ai opțiunea să salvezi articolele ca pdf sau să le scoți la imprimantă dacă ai nevoie de instrucțiuni.print&pdf

Ai opțiuni la imprimare și poți scoate imaginile (anumite imagini sau toate) și bucăți de text cu un click pe ele.

Încă o veste bună: de acum te poți loga pe site să configurezi abonamentul la articole și cu username-ul de pe wordpress.com.

Și ca să închei într-o notă foarte veselă, vreau să îți arăt o competiție tare simpatică cu dansatori foarte buni.

Mie mi-au atras atenția coafurile drăguțe și felul în care sunt purtate florile pentru păr. Sper că îți dau niște idei 😉

httpvh://www.youtube.com/watch?v=v9xxeWRxSbA

Pentru orice întrebări sau sugestii, știi unde mă găsești (la comentarii sau pe pagina de contact).

Spor la lucru!

Abonează-te aici pentru a primi viitoarele articole:

[subscribe2]

Lasă un răspuns: