Primăvara şi programul plin


După o lungă pauză, a venit vacanţa şi vara şi în Grădina cu fluturi. Citeşte mai multe despre ce am făcut în ultimele luni şi vezi ce am mai realizat la comandă.

Ce am realizat în ultimele două luni

Nici nu ştiu ce s-a întâmplat în ultimele două luni, După practica de trei săptămâni într-o fabrică, experienţă din care am învăţat mai multe despre producţia în masă decât dintr-un an întreg de şcoală, training-urile de la Buziaş, unde mi-am făcut nişte prieteni tare drăguţi şi cu care sper să mă întâlnesc cândva (în Parlament am zis eu, dar cine ştie), două maratoane (unul de alergare, unul de ciclism), un festival de film şi unul de muzică electronică; printre comenzi cărora nici n-am apucat să le fac poze, articole scrise pe odesk (am făcut primii mei 30 de dolari, iei!), referate de zeci de pagini pentru şcoală şi examene… am mai avut timp şi să respir.

Am avut timp şi să filmez următorul tutorial pe care îl am în plan, să gândesc un început de plan de afacere pe domeniul meu – protecţia mediului (despre asta cu altă ocazie), să învăţ să fac dreamcatchere şi să-mi împachetez toate materialele, care ocupă mai mult spaţiu în cameră decât lucrurile personale.

Am făcut şi greşeli şi am învăţat din ele. Se pare că nu întotdeauna îţi ies lucrurile şi nu îi poţi mulţumi pe toţi şi vreau să cer scuze pe această cale pentru cazurile în care comunicarea nu este suficient de bună cât să înţelegem la perfecţie ce este în mintea fiecăruia. Însă acest lucru doar mă motivează să îmbunătăţesc „procedura” pe care o folosesc pentru orice, iar acest lucru înseamnă calitate şi mulţumire sufletească.

Am avut şi eşecuri, nu este totul roz. M-am înscris la un program de internship şi am trecut de primele etape mai „tehnice”, însă se pare că din punctul de vedere al întreprinderii nu doream să fac exact ce aş fi vrut să fac inclusiv pentru lucrarea de disertaţie. Şi din nou acest „eşec” s-a transformat într-o oportunitate deoarece acum sunt liberă să explorez lumea şi în special România, să-mi ofer serviciile de specialist de protecţia mediului şi nu neapărat de persoană care ştie cum funcţionează un sistem.

Astăzi am avut şi parte de o frumoasă dimineaţă cu un mic atelier cu o prietenă bună care şi-a construit propria libelulă din mătase în culori superbe şi apoi ne-a încântat (pe mine şi colega de cameră) cu vioara. Ce aş fi putut cere mai mult de la o zi de vară?

Am de gând să finalizez articolul despre cum să-ţi scrii povestea atelierului (dacă eşti artist handmade) şi să finalizez tutorialul despre fluturi şi sper să ne vedem pe aici în curând. Te las cu pozele (nu-s în ordine cronologică deoarece nu mai ştiu exact care când au avut loc…). Spor!

Ultimele două luni în imagini

Echipa de la Maratonul Fagetului

Echipa de la Maratonul Fagetului

Cu porumbelul voiajor tot la Maratonul Fagetului (da, n-ar fi trebuit sa-l ating…)

Echipa de la Maratonul International Cluj care a rezistat eroic pe pozitii.

Echipa de la Maratonul International Cluj care a rezistat eroic pe pozitii.

Oameni faini la training-ul de Management si Leadership. Multumesc, Adecco!

TIFF 2012 a fost mai fain, dar am pus scaune si am vazut super filme si la TIFF 2013. Ne vedem la anul?

Castelul Electric si barmanitele fara ochi. A fost superb. În special ultima seara.

Experimente şi creaţii la comandă în ultimele două luni

Iată ce-am lucrat în cadrul atelierului în tot acest timp: libelule din mătase, ca cercei sau de prins în păr, flori şi fluturi.

Cercei din mătase albă şi maro în formă de libelule

Cercei din mătase albă şi maro în formă de libelule

 

Cercei cu libelule din mătase albă şi mov, cu biluţă bleumarin.

Cercei cu libelule din mătase albă şi mov, cu biluţă bleumarin.

 

Flori de lotus la comandă, din satin alb şi mătase albastru royal şi voal cu ochiuri largi.

Flori de lotus la comandă, din satin alb şi mătase albastru royal şi voal cu ochiuri largi.

Patru din cele 14 flori de lotus din mătase roşie şi roz şi satin roz, comandă specială.

Patru din cele 14 flori de lotus din mătase roşie şi roz şi satin roz, comandă specială.

Brosa satin roz albastru

Broşă la comandă din satin roz şi turcoaz pentru o rochiţă asortată.

 

Lasă un răspuns: