Pregătiri de mărţişor 1


Descoperă această elegantă comandă de flori pentru mărţişor. Ele vor fi date cadou unor doamne sau domnişoare norocoase şi sper că vor fi purtate cu bucurie tot anul, nu doar în luna martie.

Îmi place cel mai mult când primesc comenzi şi pot face cuiva o bucurie (mai ales când sunt mai multe persoane care se vor bucura de munca mea). Zilele acestea am finalizat două comenzi de flori şi un fluture.

Modele refăcute după piese noi

Fluturele colorat este o variantă nouă, ce va fi purtat ca broşă de o doamnă elegantă. Materialul face parte din eşarfa despre care povesteam într-o postare anterioară. fluture colorat 2 logofluture colorat 2 spateO altă broşă este floarea galbenă, o variantă mai mică a celei prezentate în această postare. floare galbena brosa logofloare galbenă broşă spate

Modele de flori refăcute după model mai vechi

Alte două flori modernizate din modelele de la începutul atelierului sunt floarea violetă de prun şi floarea roşie de lotus pe cordeluţă.floare prun mătase albă violetă clamă părFloarea de prun este realizată din mătase de un alb pur dintr-o cămaşă şi o mătase grea, intens violetă, dintr-o pereche de pantaloni. Frunzele de un verde intens sunt realizate din mătase apretată dintr-o cămaşă mare verde.
Cordeluţă roşie cu floare de lotus din mătase roşie, albă şi vişinie

Cordeluţa nu a fost refăcută în întregime după modelul iniţial. De data aceasta, cele două petale inferioare au în interior o nuanţă puţin diferită de roşu, ceea ce dă florii o notă aparte. Apoi este şi elementul central, o mărgică prinsă cu un ac argintiu. Acul îi dă stabilitate şi rezistenţă pe termen lung, dar şi eleganţă în plus, prin metalul finisat, puţin strălucitor. Metalul complementează albul intens din cadrul petalelor.


Lasă un răspuns:

Un gând despre “Pregătiri de mărţişor