Magazinul Atelierului pe Breslo

Atelierul Grădina cu fluturi - Magazin pe Breslo

Am două vești bune. Una se referă la o schimbare pe termen lung care este în curs de desfășurare, iar cealaltă se refer la faptul că una dintre florile pentru mirese a apărut în Revista Atelierul.

Mai știi că spuneam că vreau să trimit și eu o poză, poate-poate le place editorilor și o publică? Ei bine, am avut succes și acum crizantema crem se află la loc de cinste printre alte frumoase creații handmade pentru nuntă. Aruncă o privire pe-acolo și lasă colecția să te încânte.

De ce magazin pe Breslo?

Vestea cea mare este legată de deschiderea magazinului meu pe Breslo. Cred că ai observat în coloana din dreapta mica aplicație în flash cu floricele colorate. Ea te trimite direct pe breslo.ro, la magazinul meu.

Am deschis magazinul acum un an când aveam niște haine ”vintage” pe care vroiam să le dau mai departe, cuiva cui poate îi vin. Am dat o rochiță, însă mi-a expirat luna gratuită și nu aveam ce să mai adaug. Așa că am lăsat magazinul în aer, în primul rând pentru că nu aveam produse handmade pe care să le pun acolo, să merite să plătesc serviciul.

Însă totul s-a schimbat astăzi. Dat fiind că am scris pentru unii-alții și am strâns niște bănuți pe PayPal, ce modalitate mai bună să găsesc pentru a-i cheltui decât să-mi redeschid magazinul pe Breslo? Am luat decizia foarte repede pentru că erau niște factori pe care nu puteam să-i ignor:

  • în sfârșit am suficiente flori ca să fac o mini-colecție și să am de unde da – pot să le fac și câte patru poze, să fie cât mai ușor de identificat toate detaliile;
  • aveam niște bani pe PayPal, dar atât de puțini că n-aș fi putut face nimic altceva cu ei; magazinul pe Breslo nu costă mult, și cu PayPal e foarte simplu să-l activezi;
  • m-am săturat să pun produsele pe site; sincer, nu îmi place pentru că nu am o structură clară pentru postările despre produse, sunt greu de vizualizat și postările cu câte o poză și atât îmi displac mai mult decât cele fără nici o poză:
  • Breslo îmi oferă exact această structură prin care pot posta ușor florile și le pot urmări evoluția, pot pune câte patru poze și nimeni nu trebuie să stea să facă scroll 10 minute să-mi citească mie poveștile;
  • vreau ca site-ul să devină o resursă intelectuală mai mult decât o resursă de accesorii; mi se pare că am pornit foarte bine pe partea de tutoriale și transfer de cunoștințe și vreau să insist pe acest aspect prin intermediul site-ului personal; vreau ca în timp să evoluez și să creez tutoriale sau articole și despre altceva decât kanzashi, să merg mai departe în lumea responsabilității de mediu prin conștientizarea impactului personal.
Atelierul Grădina cu fluturi - Magazin pe Breslo

Uită-te la el cât e de simpatic cu toate floricelele acolo.

Ce urmează în continuare?

Îmi place nespus să scriu și vreau să separ cumva activitatea de a scrie pentru a transmite o învățătură, o experiență personală, și activitatea de a crea, descrie și promova florile și insectele pe care le creez. Astfel, de acum încolo sunt două direcții paralele pe care se va dezvolta proiectul Atelierul Grădina cu fluturi.

Nu știu care dintre cele două direcții va rezista cel mai mult în timp, deși tind să cred că cea legată de scris, Totuși, am prea multe materiale și idei în cap ca să renunț la oricare dintre aceste direcții momentan, nu se pune problema.

Acestea fiind spuse, te aștept în magazinul meu Breslo pentru orice comenzi, sau înapoi aici când voi scrie următoarele tutoriale sau le voi aduce la zi pe altele mai vechi. Îți mulțumesc că îmi ești alături și sper să îți pot oferi cea mai bună experiență și cele mai interesante lecții, ca tu să înveți din greșelile mele.

Lasă un răspuns: