Libelulele şi mărţişoarele


Îmi place ce fac. Chiar mă ajută mental să lucrez, să mă relaxez şi să dau drumul gândurilor. E ca o meditaţie. Câteodată ascult cărţi (audiobooks) în timp ce lucrez, ca nu doar mâinile să facă ceva constructiv, ci şi mintea.

Dat fiind că se apropie luna martie şi că ne place să purtăm mărţişoare unice şi speciale, am început să lucrez la o colecţie de mărţişoare. Din fericire, am primit o comandă suficient de mare cât să mă motiveze să fac cele mai inedite combinaţii de materiale şi culori pentru un set de libelule-mărţişor. Aşa că am pus în joc toate materialele pe care le-am avut, am mai făcut rost de câteva panglici, am scotocit prin cutia mea cu pătrăţele (bucăţile de mătase frumos colorate din diverse eşarfe pe care le-am „ciopârţit” de-a lungul timpului) şi m-am pus pe lucru.masa de lucru libelule

Ultimele trei zile au fost cât se poate de productive şi am apucat să fac un număr impresionant (pentru mine) de libelule, toate unice, fiecare cu propria combinaţie de culori/materiale, unele total unicat, însemnând că nu voi mai face niciodată una identică. Îmi place ca piesele mele să nu poată fi repetate, deoarece acest lucru îi dă celor care le poartă totală exclusivitate şi unicitate.

Am pus toate modelele în galerie, la colecţia de mărţişoare, dat fiind că nu vreau să încarc această postare cu toate modelele. Vreau doar să împărtăşesc bucuria pe care am simţit-o când am observat că „desktop”-ul meu (masa mea de lucru) atrage privirile şi simpatia prietenilor de pe facebook. libelule pe masaPlanul pentru următoarele zile este realizarea unui tutorial foto despre fluturii din organza şi nu numai (din orice material), deoarece am văzut că se caută. În curând voi avea şi posibilitatea să realizez tutoriale video, însă mai am puţin de lucru până atunci.

Aş vrea să te întreb: tu cum ai ajuns aici? Ai găsit ce căutai? Dacă nu, îmi spui cu ce te pot ajuta?

Lasă un răspuns: