Interviu cu o creatoare: Kristina 1

Kristina & Zen

Kristina este o persoană tare dragă mie. Nu știu de ce mi-e așa de dragă, nu ne-am văzut niciodată. Dar de prima oară când am interacționat (nu mai știu dacă a dat ea de mine sau invers), am simțit că ne înțelegem. Că există acea comunicare directă, simplă, sinceră. Că e un om fain.

Așa că am decis să-i iau un interviu. Online, evident, deși aș fi putut s-o fac și la telefon (probabil ar fi fost mai interesant).  Așa de mult îmi place cum a răspuns că nu mă pot opri din zâmbit.

Iar acum să dăm cuvântul Kristinei:

Andi: Un salut pentru cititori.

Kristina: Salut 🙂

A: Cine ești și cu ce te ocupi?

K: Sunt Kristina și fac invitații handmade. Invitații de nuntă, de botez, plicuri, meniuri, aproape orice ține de papetăria necesară unei nunți. Îmi place foarte mult ceea ce fac, mă bucur că am descoperit această pasiune și cel mai mult mă bucur că interacționez cu tot felul de cliente care îmi pun la muncă imaginația și creativitatea.

Invitații drăguțe cu panglici roz pal

A: De cât timp activezi în domeniul tău curent?

K: Am început să fac invitații aproximativ acum 1 an și jumătate, atunci când am facut invitațiile pentru nunta noastră 🙂

A: Cine ți-a făcut cunoștință cu tehnicile sau cum le-ai descoperit?

K: Internetul. Încă nu am avut șansa să particip la un curs live care să mă ajute în ceea ce fac, dar mereu sunt pe internet și mă documentez despre tot ce se poate.

A: Care e tehnica ta preferată?

K: Tehnica mea preferată este embosatul. Tehnica aceasta presupune trecerea hârtiei sau a cartonului printr-o presă împreună cu o matriță cu diverse modele, iar rezultatul este unul deosebit, schimbă radical aspectul unei simple coli.

Detalii embosate pe o invitație

Detaliile embosate pe invitație emană eleganță fină, în special în combinație cu hârtia specială și panglica într-o nuanță potrivită

A: Care e combinația ta preferată de culori?

K: Roz și verde.

A: Cine te inspiră?

K: În general mă inspiră nunțile și clientele care vin cu tot felul de idei noi.

A: Ți-ar plăcea să fii mentor pentru cineva care e la început de drum în domeniul tău?

K: Sincer îți spun, cred că și eu am nevoie de un mentor 🙂 nu cred că aș putea să fiu mentor pentru cineva în acest moment, dar ajut cu plăcere pe oricine mă contactează.

A: Cum s-ar numi prima ”lecție” pentru ucenicul tău?

K: Prima lecție s-ar numi cu siguranță „ fundița perfectă”. Și asta pentru că văd în foarte multe locuri de pe internet tot felul de fundițe care mai de care mai ciudate, chinuite și neîngrijite. Nu susțin că pot eu să fac fundița perfectă, întotdeauna este loc de mai bine, dar am vazut mult mai rău pe net 🙂

Fundițe din satin pe invitațiile Kristinei

Fundița perfectă pe o invitație. E nevoie de multă răbdare să faci atâtea fundițe care să și arate bine.

A: Poți trăi din handmade?

K: Deocamdată nu. Îmi pot face tot felul de pofte, dar de întreținut nu. Înca mai investesc mult în aparatură, în echipamente… poate mai incolo 🙂

A: Ce faci în timpul liber?

K: Când am timp liber, îmi place să mă joc cu câinele meu sau să mă plimb cu soțul meu, ne place tare mult să ieșim din casă și să facem călătorii scurte sau lungi, depinde.

A: Un mesaj pentru cititori?

Kristina & Zen

Și pentru că nu se putea să nu pun o poză și cu pufuletele Kristinei, iată-i împreună: Kristina și Zen. Zi că nu ți se topește inima. Că nu te cred.

K: Alegeți handmade, oricând se poate.

Dacă vrei să afli și mai multe despre buticul Kristinei, ai mai multe posibilități. Să îi vizitezi website-ul și să îi urmărești activitatea prin intermediul WordPress (sau email) sau să o urmărești pe facebook.

În fiecare zi mai aflu ceva drăguț din lumea nunților și mă ține și pe mine la curent și de fiecare dată îmi aduce un zâmbet când îi văd rezultatele muncii. Și sunt sigură că va găsi în continuare clienți faini și deschiși pentru că îi merită.

Sper că te-a inspirat interviul, pe mine cu siguranță m-a motivat să creez în continuare și să mă țin de treabă.

Îți urez mult spor și o săptămână productivă!

Cu drag,

Andi


Lasă un răspuns:

Un gând despre “Interviu cu o creatoare: Kristina

  • Pingback: Un interviu nou-nout :) | Kristina's Handmade Boutique