Inele pentru toate ocaziile

Inel floare kanzashi Kiki-1

Noul an se anunță cald și blând. Nu am la fel de mult spațiu și timp creativ cum mi-aș dori, însă se pare că alții reușesc să găsească puțin timp pentru creație. Ai un exemplu frumos mai jos, însă aștept și exemplele tale.

Am luat o scurtă vacanță de sărbători și, având materialele și uneltele la mine, am putut împărtăși bucuria creației. Profitând de concediu și resursele ”nelimitate” pe care i l-eam pus la dispoziție, sora mea a creat o serie de frumoase inele statement din satin, după modelul cordeluței roșii.

Ea a învățat să facă petalele mai pe la începutul anului, în primele două ateliere pe care le-am ținut cu Incubator107 Cluj iar de atunci nu a mai exersat. Totuși, ideile au rămas, la fel și îndemânarea. Crearea de flori kanzashi este ca mersul pe bicicletă. Odată ce ai învățat, nu ai cum să uiți. Totul ține de dedicarea ta și de puțină răbdare.

Inel floare kanzashi Kiki-6

Inel cu floare kanzashi din satin roșu și cristal fațetat roșu

Inel floare kanzashi Kiki-2

Inel din satin recuperat, cu model

Inel floare kanzashi Kiki-4

Inel cu floare kanzashi din satin cu buline

Inel floare kanzashi Kiki-1

Inel cu floare mică bleu ciel din satin

Inel floare kanzashi Kiki-5

Inel cu floare din satin verde mentă și cristale cubice

Inel floare kanzashi Kiki-3

Inel din satin verde smarald, cu perluțe verzi

Inel floare kanzashi Kiki-7

Inel cu floare kanzashi din satin olive cu mărgele semiprețioase

Inel floare kanzashi Kiki-8

Inel cu floare kanzashi din satin galben pal și brățară din mărgele de nisip, cu model tradițional românesc cu trandafiri

Brățara pe care o poți observa în ultima poză este realizată tot de ea, prin tehnica peyote stitch, după un model tradițional românesc. Poate fi purtată și la gât. Îmi place foarte mult cum a ieșit și mi-ar plăcea să încerc și eu această tehnică, sau chiar tehnica brick stitch, așa că mi-am făcut niște provizii de mărgele. Acum să văd când mai este și timp pentru astfel de activități.

 Sper să poți utiliza aceste imagini ca sursă de inspirație pentru ideile tale și, orice ai crea, mi-ar plăcea să-mi lași un link la comentarii să pot vedea și da mai departe. Îmi place tare mult când văd ce inspiră în alții munca mea. Spor la creat!

Lasă un răspuns: