Evoluția și atelierul

Abonare pe andrea.bede.ro

Ultimele vești și schimbări în Atelierul Grădina cu fluturi vin la tine într-o nouă formă. Descoperă schimbările în atelier și în viața mea, hotărăște dacă vrei să continuăm împreună acest drum frumos și ia o decizie. ”Telecomanda” este în mâna ta.

Ai așteptat un semn de viață de atât de mult timp. Însă nu am stat degeaba. Sesiunea este o perioadă de ”bucurie” intensă pentru toți studenții. Din fericire încă mă încadrez în această categorie după 4 ani și jumătate de studii superioare. Bucuria mea e că e ultima sesiune înainte de susținerea disertației în luna iulie.

Fiind sesiune, parcă nu prea ai tare mult timp la dispoziție pentru activitățile extracuriculare. Asta dacă nu ești student ”de zece” și nu ți-ai creat un sistem de învățat care îți lasă sesiunea cât-de-cât liberă. Dacă, printre altele, ai citit și această simpatică colecție de sfaturi pentru organizarea timpului scrisă de Cal Newport pentru studenții de toate felurile din toată lumea, nu ai de ce să-ți faci griji.

Fiind una dintre persoanele care se poate lăuda cu abilitatea de a se concentra la ce povestesc profesorii inclusiv la cele mai plictisitoare cursuri posibile, nu mi-a fost tare greu să mă pregătesc pentru această sesiune. Așa că mi-a mai rămas puțin timp liber ”printre picături” să mă gândesc la viitor și să creez câteva flori originale. Astăzi îți prezint floarea-fulg, de inspirație iernatică. Am pus-o într-o postare separată, să o poți admira în toată splendoarea. Pe restul le vei vedea mai încolo, după ce reușesc să le fac niște poze decente, să le creez o colecție specială și să le pun aici pe site.

Schimbări în atelier

Chiar dacă nu ai aflat din postarea de pe facebook în care am făcut anunțul închiderii magazinului pe Breslo pentru o perioadă limitată, probabil ai observat că din 16 ianuarie nu mai apare nimic în magazin. Motivul este simplu: a expirat magazinul. Ca să poți ține un magazin deschis pe Breslo trebuie să plătești o taxă. Taxa e micuță pentru creatorii de handmade, însă trebuie plătită din când în când pe perioade definite (o lună, trei, șase sau doisprezece).

Probabil te întrebi de ce nu l-am plătit în continuare. Avea sens? Momentan nu. Pentru că… plec din țară patru luni începând cu jumătatea lunii februarie, iar până atunci oricum nu aș avea timp să onorez comenzi prin orice mijloace. Plec cu o bursă Erasmus în Cehia, la Ostrava. Voi reveni în țară în luna iunie, iar în iulie probabil voi redeschide magazinul. Este foarte important să îmi găsesc și un spațiu de locuit în perioada respectivă, altfel nu-mi pot reîncepe activitatea. Dar să lăsăm aceste probleme pentru momentul în care vor fi relevante.

Acum am de terminat o sesiune și de împachetat toate materialele (doi saci mari și câteva cutii doar cu materiale textile), uneltele și accesoriile, de pregătit un bagaj micuț cu toate obiectele esențiale și care nu pot fi procurate din Cehia și de plecat fluierând la aeroport.

Schimbări pe site

Am schimbat puțin metoda de abonare la postările de pe blog, dat fiind că vreau să scriu aici și despre călătoria în Cehia, ce cărți am mai citit și vreau să ți le recomand (vreau să scriu review-uri pentru cărțile care mi-au schimbat viața), despre alte proiecte personale în desfășurare sau sub formă de idee, vreau să postez imagini frumoase din excursii și să fac publice ambițiile mele de carieră. Ca să știi cu cine ai de a face și dacă pot să te ajut sau să mă ajuți să ne atingem obiectivele. Vreau să scriu despre ce înseamnă să fii student cu bursă Erasmus, atât din perspectiva interacțiunii sociale, cât și din perspectiva administrativă. Și cine știe ce alte teme vor apărea între timp.

Momentan toți abonații la postări au rămas abonați la categoriile principale existente până în momentul de față (Accesorii, Știri, Tutoriale și Management de proiect). Dacă te-ai abonat la postările de pe acest blog și dorești să citești și postările din celelalte categorii care vor urma, poți face asta utilizând detaliile de logare pe care ți le-am trimis pe email. În imaginile de mai jos vezi unde te poți loga.

login pe andrea.bede.ro

Dacă vrei să folosești datele de logare, click pe Log In. Dacă vrei să te înregistrezi pe site, click pe Register. (Click pe poză pentru zoom)

Înregistrare pe andrea.bede.ro

Fereastra de logare cere numele de utilizator ales și parola pe care ai primit-o pe email

Dacă nu ai un user pe acest blog, te poți abona fie prin intermediul formularului de abonare la toate postările, fie îți poți crea un nume de utilizator cu parolă și la înregistrare îți poți seta exact categoriile pentru care ai vrea să primești email. Urmărește imaginile de mai jos pentru a înțelege exact ce înseamnă fiecare dintre aceste opțiuni.

Înregistrare pe andrea.bede.ro

Fereastra de înregistrare pe site. Completează datele necesare și vei primi un email cu parola.

Abonare pe andrea.bede.ro

Dacă vrei doar să primești pe email o notificare când postez un articol nou, trece adresa de email în această căsuță (click pe poză pentru zoom).

Sper că te-am lămurit cum stă cu abonările acum și sper să te mai văd în vizită pe aici. Abia aștept să am vești frumoase pentru tine. Spor în toate!

 

Lasă un răspuns: