Curăţenia de iarnă


Din nou s-a schimbat structura site-ului şi din nou e înspre bine. Am decis că a venit clipa să dau o nouă şansă proiectului pentru a ajunge la o audienţă mai mare (una naţională). Pagina de facebook este foarte bună pentru interacţiunea cu oamenii care susţin proiectul şi pentru a primi feedback, însă nu este atât de bună pentru a spune povestea proiectului Grădina cu fluturi. Ar fi şi mai bine ca partea verbală din această interacţiune să nu mai fie unilaterală (adică eu să spun chestii şi ceilalţi să aprobe) şi m-aş bucura ca oamenii să răspundă când le cer sugestii. Cum pot îmbunătăţi acest lucru? Te invit să-mi răspunzi la comentarii.

Am idei multe pentru acest site. Mai am mult de lucru (şi la structură şi la conţinut). Nu vreau să fac promisiuni de care nu mă voi ţine, însă în ultimele luni am învăţat foarte multe despre managementul timpului. Am învăţat că deşi îmi iau foarte multe lucruri de făcut, le pot duce la capăt dacă depun un efort conştient de a le trece pe o foaie în primul rând şi apoi de a le prioritiza. În ultimele două săptămâni am scris foarte mult şi am primit inclusiv titlul de copyrighter pentru două proiecte non-academice (adică nu referate de predat pe la cursuri, deşi am scris destul şi la ele), aşa că mă simt pregătită pentru o nouă (veche…) provocare.

Tu ce zici, vrei să îţi povestesc despre proiect?

Şi încă o întrebare: cum ţi se pare structura de acum cu colecţiile în galerie?

*Voi scrie aceste postări şi în engleză, deoarece este mult mai uşor de urmărit evoluţia proiectului pe un singur site decât pe două*.

Lasă un răspuns: