Căciuli croșetate și pisici

Caciula crosetata cu fir mohair negru gri

Ce să zic, nu mai pot pretinde că obiectele pe care le realizez sunt fără alergeni. Adică da, au alergeni datorită spațiului în care creez.

Dacă ar fi să aleg între a crea cu mâțe în jur (și firele lor de păr peste tot) și a crea într-un spațiu fără ele… nu știu ce aș alege.

Căciulă din fir cu mohair și pisică

Adică m-am obișnuit cu fițele lor de feline, nu neapărat nepăsătoare, că miaună la mine și vin să-mi toarcă în brațe și urlă dacă le ridic, că-s prea grase și probabil le doare. Ultima parte e valabilă doar pentru ea, el n-are nici o treabă cu a fi ținut în brațe.

În orice caz, momentan nu am un spațiu alternativ de creație, așa că dacă-ți dorești ceva de la mine și ai alergie/intoleranță la pisici, din păcate nu te pot ajuta.

Acum un an am învățat să croșetez și pentru asta am folosit fire reciclate din tot felul de bluze cumpărate cu 2-3 lei, le alegeam special pentru a le desface.

Pe majoritatea am ajuns să le port exact așa cum sunt, că mi-s dragi materialele și chiar dacă poate sunt cam mari și scămoșate, tot frumoase-s și îmi plac prea mult.

Pe altele le-am transformat în primele mele proiecte cu croșeta și poate m-a luat entuziasmul pe dinainte, poate nu aveam prea multă experiență, dar parcă nu-s preferatele mele (acum; acum un an erau).

Căciuli croșetate din fire reciclate

Cele două căciuli din stânga au un an, cea din dreapta e proaspătă ca pâinea caldă.

Dar chiar și așa, tot mi-s dragi și le voi purta iarna asta, că n-am găsit încă persoane să se bucure de ele. Încă, dar cine știe câte voi mai face iarna asta.

Numai ieri am croșetat o căciulă după modelul meu preferat, adică primul pe care l-am învățat acum un an. Și-mi place tare mult (prima poză).

De la Melanie am învățat să croșetez și la ea revin, că-i așa simpatică și drăguță și nu poți rezista acestei căciuli, așa-i?

Caciula crosetata cu fir mohair negru gri

Am croșetat și o beretă ca un fel de combinație între cele două modele.

Parcă știind că scriu despre el, Pisi mi s-a așezat în brațe (a se înțelege pe stomac) și a început să toarcă puțin isteric. Cred că vrea atenție.

Tu cum te descurci cu animale în casă?

Cu drag,

Andi

Lasă un răspuns: