Aniversarea de un an

Set satin oranj cercei inel pandantiv frunze floare toamna

Sărbătorim un an de existență și dezvoltare a atelierului cu frunze colorate din satin: cercei și pandantive, inele cu flori; pe toate le poți câștiga foarte ușor. Detalii despre concurs găsești mai jos sau la această adresă.

Set satin oranj cercei inel pandantiv frunze floare toamna

Setul cu cercei și pandantiv sub formă de frunze gălbui de toamnă și elemente placate cu argint; inel cu floricică galben intens și bază ajustabilă argintie.

A trecut un an de când a înflorit grădina cu fluturi. Un an plin de evenimente, oameni frumoși, idei și flori, fluturi, albine, libelule și câte și mai câte. Un an în care am învățat din acest proiect mai mult decât în șaisprezece ani de educație formală și în care am aplicat multe dintre lecțiile învățate în Hamburg. Un an în care am ținut ateliere, am fost la un târg handmade, am apărut în revista românească de handmade și într-o revistă brașoveană, am crescut acest website și o comunitate frumoasă pe Facebook.

Așa că a sosit timpul să sărbătorim, iar tradiția este că cineva primește cadouri cu ocazia sărbătorilor de acest fel. De data asta nu primesc eu cadouri, ci tu, pentru că mă susții și îmi confirmi că munca mea are sens și impact. Vreau să îți mulțumesc pentru susținere, așa că am inițiat un mic ”concurs” pe pagina de Facebook a atelierului.

În ultimele zile am experimentat foarte mult cu panglicile de satin. Motivul este foarte simplu. Nu mai am loc în cameră să mă extind cu celelalte materiale, așa că le-am ales pe cele mai puțin intruzive și extensive, anume panglicile de 5 și 2.5 cm lățime. Aveam o selecție de culori în lungimi variate, majoritatea sub un metru, așa că m-am gândit să fac ceva micuț din ele, să nu rămân fără materiale.

Dat fiind că acum câteva săptămâni am învățat să folosesc panglicile fără să fugă toate firele în toate direcțiile, ca înaine (acum topesc foarte ușor marginile fiecărui pătrat), pot lucra cu pătrate foarte mici. Am creat un set de cercei cu inel din satin crem, pentru mirese și a avut un mare succes în comunitatea de pa facebook, așa că am decis să încerc și alte culori. Momentan am ajuns la cinci seturi colorate, cu același model.

Inel cercei satin crem bronz kanzashi

Inelul și cerceii cu floare și frunze mici din panglică crem din satin.

La un moment dat, totuși, m-am gândit că poate ar fi o idee mai bună să fac frunze din satinul oranj. Până la urmă, tot a venit toamna și oranjul începe să îmbrace arborii din ”frumosul” cartier Mărăști. Îmi aduce aminte și de soarele tomnatic și puțin cam prea cald pentru luna octombrie. Așa că am utilizat niște piese simpatice placate cu argint, pentru prins pandantive, și am creat cercei cu frunze portocalii intens și un pandantiv ceva mai mare în aceeași culoare. Am făcut și o floricică pe o bază ajustabilă argintie, pentru zilele în care vrei să porți la mână puțină veselie.

Set satin oranj cercei inel pandantiv frunze floare toamna

Primul set cu frunze și floricică din satin oranj și elemente placate cu argint.

Am hotărât ca acest set să fie cadoul din partea atelierului cu ocazia aniversării. Și pentru că o surpriză nu vine niciodată singură, am mai creat un set galben cu același model pentru a-l da cadou în cadrul aceluiași ”concurs”. Sunt reguli simple pentru participare: 

  • share public acestei imagini;
  • un comentariu pe pagină, la imaginea respectivă, cu culoarea preferată (galben sau oranj).

Poți participa la concurs până pe 16 octombrie, la ora 23:59. A doua zi voi anunța câștigătorii selectați prin intermediul random.org.

Alte două surprize au fost cerceii cu fluturi tropicali pentru Iulia, care a fost foarte drăguță și a făcut niște poze superbe pentru un photoshoot cu o parte din florile atelierului (mai multe despre acele poze în curând), și setul cu cercei și inel roz pentru sora mea, care mă susține de la începutul proiectului.

Dacă vrei să câștigi unul dintre cele două seturi, nu ezita să participi. Ai șanse foarte mari să câștigi ceva frumos. Însă eu am o întrebare. Ce ai vrea să vezi la un viitor giveaway online?

Lasă un răspuns: